Το Ράλι Ντακάρ 2017 έχει προλάβει από τις πρώτες τέσσερις ημέρες του, να δείξει για μία ακόμα φορά το πολύ σκληρό του χαρακτήρα για πληρώματα και αναβάτες. Nasser Al-Attiyah, Toby Price και Carlos Sainz είναι οι σημαντικότερες έως τώρα εγκαταλείψεις, με το ατύχημα του τελευταίου να... τρομάζει!

Η Mercedes G Class βρίσκεται περισσότερα από 37 χρόνια στην παραγωγή και είναι ένα από τα πλέον ικανά εκτός δρόμου οχήματα, με τεράστιες δυνατότητες κίνησης ακόμα και στις πλέον αντίξοες συνθήκες.

Η παραμετροποίηση των λειτουργιών ενός αυτοκινήτου είναι ένα νέο στοιχείο στη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία αναμφισβήτητα. Τρανά παραδείγματα οι Volvo και Ford που εφαρμόζουν ήδη την πολιτική του «προσωπικού» κλειδιού με συγκεκριμένες συντεταγμένες.

Όταν έχεις περιουσία πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ, το τι αυτοκίνητο θα επιλέξεις είναι εύκολη υπόθεση. Ο διάσημος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo το γνωρίζει πολύ καλά…

Δεν γνωρίσουμε ακόμα αν η γαλλική αστυνομία πείστηκε, ώστε να παραγγείλει το supercar της Renault για το στόλο των περιπολικών της...

Το μέλλον της Aston Martin μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Η εταιρία θα περάσει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με τα αυτοκίνητά της να είναι βγαλμένα απευθείας από τη φαντασία μας.

Η Ferrari SP 275 RW Competizione φτιάχτηκε κατά παραγγελία ενός Αμερικανού φίλου της μάρκας, ο οποίος ήθελε ένα μοναδικό και ξεχωριστό μοντέλο από τα χέρια της ιταλικής φίρμας.

Η γνωστή μας για τις υπερβολικές βελτιώσεις της ιαπωνική Liberty Walk, δημιουργεί ένα ακόμη extreme αυτοκίνητο, προσφέροντας στην McLaren 650S με μια πραγματικά επιθετική εμφάνιση.

Η συγκεκριμένη περίοδος είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες στην αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς οι κατασκευάστριες εταιρείες εκμεταλλεύονται όλο και περισσότερο τις δυνατότητες που τους δίνει η σύγχρονη τεχνολογία των υπολογιστών και όχι μόνο και μάλιστα σε όλους τους τομείς.

Σαφώς και θα έχετε ακούσει ιστορίες ιδιοκτητών αυτοκινήτου που έπεσαν θύματα… ποντικιών. Συγκεκριμένα, τα τρωκτικά εισέβαλαν στον κινητήρα και έφαγαν αρκετά από τα ζωτικά καλώδια. Βρήκαμε ποια μάρκα τελικά λατρεύουν…