ΑΕΛ: Με τον αέρα της κορυφής….

Written by  Jan 07, 2017 - 13:31

Βρε πως γυρίζει ο τροχός. Στον πρώτο γύρο καλά, καλά δεν την ξέραμε την ΑΕΛ, πήγε με τον τίτλο του αουτσάιντερ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και εκεί μας συστήθηκε πολύ καλά.

Τώρα οι «γαλαζοκίτρινοι» πάνε στην... μάχη της Λεμεσού με τον τίτλο του φαβορί αλλά πολύ περισσότερο με τον έδρα που δίνει η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Με αυτά τα δεδομένα πάει η αρμάδα του Πάμπου στο μεγάλο ντέρμπι και όλοι ξέρουν ότι με νίκη κυριολεκτικά... εκτοξεύονται. Με ήττα δεν χάθηκε και ο κόσμος καθώς σε ένα ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά αλλά με... διπλό σήμερα ο κόσμος θα φωνάξει για πρωτάθλημα όσο και αν δεν βγαίνει αυτό από επίσημα χείλη.

Εκτός απροόπτου, ο Πάμπος Χριστοδούλου θα χρησιμοποιήσει τους ίδιους έντεκα με τους οποίους ξεκίνησε στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομό, ενώ στα δύο άκρα της άμυνας θα κινούνται οι Αϊρόσα (δεξιά) και Φορτούνα (αριστερά). Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Τζούνιορ και Σιέλης.

Στο κέντρο, η τριάδα θα αποτελείται από τους Σοάρες, Σόουζα και Μπουένο. Στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής θα κινείται ο Σαβανέ και στο αριστερό ο Γεωργιάδης. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αρουαμπαρένα. Η μόνη διαφοροποίηση, που μπορεί να γίνει θα αφορά το χώρο του κέντρου, με τον Νικολάου να είναι υποψήφιος να αγωνιστεί σε περίπτωση που μείνει εκτός ο Μπουένο, θέλοντας να κάνει πιο... σκληρό το κέντρο.

Περισσότερα στο balla.com.cy