24h.com.cy

24h.com.cy

Στη δημοσιότητα δόθηκε την Παρασκευή η φωτογραφία του δράστη της επίθεσης στην καρδιά του Λονδίνου, έξω από το Κοινοβούλιο, ο οποίος έπεσε νεκρός αμέσως μετά από σφαίρες αστυνομικών.

Ήταν τέλη του περασμένου Οκτώβρη όταν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν μετά από 12 χρόνια έγγαμου βίου, στη διάρκεια των οποίων απέκτησαν τα δίδυμα παιδιά τους.

Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε ομόφωνα σε νόμο τον Προϋπολογισμό της CYTA για το 2017, ο οποίος προβλέπει δαπάνες ύψους €389.462.665 και έσοδα ύψους €369.855.000 αφού πρώτα υπερψήφισε τροπολογίες του ΑΚΕΛ για αποκοπές 10% στα επιδόματα φιλοξενίας και οδοιπορικά εσωτερικού για το ανώτατο προσωπικό.

Oι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΑΚΕΛ θα έπρεπε οι ίδιοι να δώσουν εξηγήσεις στα μέλη της Αστυνομίας αναφορικά με το πώς γίνονταν οι προαγωγές στο Σώμα επί της δικής τους διακυβέρνησης, αναφέρει ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Ιωνάς Νικολάου.

Σύμφωνα με τις εισηγήσεις της Αστυνομίας, οι οποίες βασίζονται στην αξιολόγηση των κινδύνων που διατρέχει η ασφάλεια του κάθε ενός από αυτούς, αποφασίζει το Υπουργικό Συμβούλιο τον αριθμό των αστυνομικών που φρουρούν κρατικούς αξιωματούχους και πολιτικά πρόσωπα, διευκρινίζει το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Τη σύσταση ομάδας εργασίας η οποία θα προχωρήσει με την προσπάθεια σύνταξης κοινής πολιτικής διακήρυξης για συνεργασία στις Προεδρικές αποφάσισαν Δημοκρατικό Κόμμα και Κίνημα Αλληλεγγύη, όπως δήλωσαν οι επικεφαλής τους Νικόλας Παπαδόπουλος και Ελένη Θεοχάρους, σημειώνοντας ότι στόχος είναι να επιλεγεί κοινός υποψήφιος ο οποίος θα αποφασιστεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ανέφερε σήμερα ότι προειδοποίησε την αμερικανική κυβέρνηση να μην ενθαρρύνει τις χώρες της ΕΕ να εγκαταλείψουν την Ένωση γιατί υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί ένας «Βαλκανικός Πόλεμος».

Με χρέος περίπου 19.000 ΤΛ (5.000 ευρώ) γεννιέται κάθε παιδί στα κατεχόμενα, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του ΚΚΔ, Τζεμάλ Οζγιγίτ που υποστήριξε ότι η πλειοψηφία των Τ/κ γίνεται φτωχότερη κάθε μέρα, αναγκάζονται να δανείζονται και πλέον δεν μπορούν να αποπληρώνουν τα χρέη τους.

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατηγορείται ο άνδρας που προσπάθησε να παρασύρει με το αυτοκίνητό του πλήθος πεζών στο κέντρο της Αμβέρσας χθες, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδιακή εισαγγελία του Βελγίου.

Σε καταγγελία στην Αστυνομία προέβησαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια σε σχέση με τη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, σε καθημερινή εφημερίδα, ο εργολάβος Μιτλιάδους Νεοφύτου με τον οποίο βρίσκονται στα δικαστήρια.

neolaianews 24 balla stylista

Twitter Feed

From dlvr.it
Ι.Νικολάου: Το ΑΚΕΛ να δώσει εξηγήσεις για προαγωγές στην Αστυνομία επί διακυβέρνησής του https://t.co/7osgZGt2Us https://t.co/9WPe4DUh3Y
From dlvr.it
Υπ. Δικαιοσύνης: Στη βάση εισήγησης Αστυνομίας η αστυνομική φρούρηση προσώπων https://t.co/Y7mRkmiThx https://t.co/FLNwaNTMyD
From dlvr.it
ΔΗΚΟ-Αλληλεγγύη: Πρόσω ολοταχώς για κοινό υποψήφιο https://t.co/INpJcAoGaG https://t.co/evE8M5YH3A
Follow 24h.com.cy on Twitter

About Us