Από το 2011, έτος ίδρυσης της Nikodea, τα websites της εταιρείας έχουν εδραιωθεί στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού. 

Στόχος μας είναι η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.  

Υπηρετούμε αξίες, όπως ο σεβασμός για τον άνθρωπο, η συνέπεια και η αντικειμενικότητα, που δείχνουν την πρόθεσή μας να είμαστε στις κορυφαίες επιλογές των αναγνωστών. 

Το περιβάλλον της Nikodea  είναι πρωτοποριακό, οικογενειακό με στόχο δημιουργικό με άμεση επικοινωνία και συνεχή ανάπτυξη.

- Αν σας ενδιαφέρει ο μαγικός κόσμος του διαδικτύου 

- Αν επιθυμία σας είναι να βρίσκεστε ανάμεσα σε γνώστες του αντικειμένου και στις πιο προηγμένες τεχνολογικά εγκαταστάσεις 

Τότε, θα θέλετε να βρεθείτε δίπλα μας.

Στείλτε πλήρες βιογραφικό, κατά προτίμηση με πρόσφατη φωτογραφία, αναγράφοντας τον τομέα ή την ειδικότητα, για την οποία ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τα στοιχεία σας μένουν στο αρχείο μας ενεργά για ένα έτος. Σε περίπτωση, που προκύψει κάποια θέση εργασίας στο διάστημα αυτό και συγκεντρώνετε τα απαραίτητα προσόντα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για προσωπική συνέντευξη.

Πρακτική άσκηση

H NIKODEA προσφέρει επίσης τη δυνατότητα σε φοιτητές των οποίων η σχολή διαθέτει οργανωμένο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, να ασκήσουν την πρακτική τους στο αντικείμενο το οποίο σπουδάζουν. 

Μέσω της άσκησης στα αντίστοιχα τμήματα της NIKODEA, πάνω στο πλήρες αντικείμενο των δραστηριοτήτων ενός μεγάλου διαδικτυακού ομίλου, δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε πρακτικές γνώσεις και εμπειρία, εφόδια απαραίτητα για την εύρεση εργασίας μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σας.

Για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για πρακτική άσκηση στη NIKODEA, μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.