Με αφορμή το χθεσινό περιστατικό της δραπέτευσης δύο κρατουμένων των Κεντρικών Φυλακών και την παραδοχή από τους αρμόδιους για «ανθρώπινο λάθος» η Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, στρέφει τα βέλη της τόσο στον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνά Νικολάου, όσο και στη διεύθυνση των Φυλακών.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Φερχάν Χακ; είπε ότι ο Γενικός-Γραμματέας είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και ηγέτη της Ελληνοκυπριακής κοινότητας.

Την ετοιμότητα και τη δέσμευση των Ηνωμένων Εθνών να συνεχίσουν να στηρίζουν και να διευκολύνουν την κυπριακής ιδιοκτησίας, καθοδηγούμενη από τους ηγέτες, διαδικασία, εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στη Νέα Υόρκη.

"Την ελπίδα" η ε/κ πλευρά "να κάνει αυτό που της αναλογεί για να μην χαθεί η ευκαιρία στο Κυπριακό αυτή τη φορά", εξέφρασε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε ομιλία του στις ΗΠΑ.

Στα πρόσφατα μέτρα τα οποία έλαβε ή λαμβάνει η κυπριακή πολιτεία από απόψεως νομοθετικών ρυθμίσεων και καταρτισμού σχεδίου Εθνικής Στρατηγικής για πάταξη της διαφθοράς, αναφέρθηκε ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Κώστας Κληρίδης σε ομιλία του ενώπιον της Ολομέλειας της Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης κατά της Διαφθοράς (GRECO).

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Συλλούρης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση επιλέγει να αντιμετωπίζει την προσφυγική κρίση κρατώντας τους πρόσφυγες εκτός ευρωπαϊκών συνόρων, στηρίζοντας οικονομικά τρίτες χώρες, που παρέχουν φιλοξενία.

Στην Ολομέλεια της Βουλής σε δύο εβδομάδες οδηγείται η πρόταση νόμου του ΔΗΣΥ αφορά τη μεταφορά των εξουσιών στον υπουργό Παιδείας για τον καθορισμό των σχολικών αργιών και των καθιερωμένων σχολικών εορτασμών.

Στη Βουλή απέστειλε σήμερα το Υπουργείο Εργασίας τροποποιητικό νομοσχέδιο και τροποποιητικούς κανονισμούς για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση φαινομένων αδήλωτης εργασίας, το οποίο εγκρίθηκε στη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου στις 17/3/2017.

«Γκαντέμης» αποδείχθηκε ο Πρόεδεος της Δημοκρτίας Νίκος Αναστασιάδης για το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Χθες κήρυξε τη λήξη της συνεδρίασης χτυπώντας το ξύλινο σφυρί... το οποίο έσπασε, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Η συνεδρία δεν ήταν και οι καλύτερη καθώς και οι τρεις δείκτες της Wall Street παρουσίασαν πτώση.

Συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες θα έχει σήμερα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

neolaianews 24 balla stylista

Twitter Feed

From dlvr.it
Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης... Μέσι! (video) https://t.co/d6dcgN8vuo https://t.co/4kC9MUuEpP
From dlvr.it
Τον «έπιασαν» στο αυτοκίνητο του με εκρηκτική ύλη και κλοπιμαία! https://t.co/ikqNQu0N5r https://t.co/ioYerD2Jhv
From dlvr.it
Διπλή επίθεση στο Λονδίνο - Τέσσερις οι νεκροί - Φωτογραφίες σοκ – Όλο το ιστορικό των επιθέσεων – Εικόνες και…… https://t.co/zI1QlwLCh5
Follow 24h.com.cy on Twitter

About Us