Καταχωρίστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου αναστολή δίωξης εναντίον του 54χρονου από την Πάφο που κατηγορείτο για κατ’ ισχυρισμό άσεμνη επίθεση εναντίον της 12χρονης αδελφότεκνης του.

Ουδέποτε επιχείρησα να διαπομπεύσω το δικηγορικό σώμα της Πάφου, το οποίο εκτιμώ και τιμώ και έχω άριστη συνεργασία με αυτό, τονίζει ο Δήμαρχος Πάφου σε απαντητική του ανακοίνωση προς επιστολή του πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου, Αγάπιου Κακογιάννη, με αφορμή τις αποκαλύψεις Φαίδωνα Φαίδωνος στον «Φ» για την παρακράτηση χρημάτων του Δήμου από κάποιους εντεταλμένους για είσπραξη καθυστερημένων οφειλών δικηγόρους.

Την ανάγκη για ενότητα στην προσπάθεια επίλυσης του κυπριακού προβλήματος, επεσήμανε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής, σε χαιρετισμό του σε εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον ήρωα της ΕΟΚΑ Μάρκο Δράκο.

Με την κατάθεση εκατοντάδων φωτογραφιών που λήφθηκαν από την Αστυνομία και την προβολή βίντεο με τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες του τετραπλού φόνου από το σπίτι όπου διέμεναν στο Πρωταρά μέχρι το εστιατόριο όπου διαπράχθηκε ο τετραπλός φόνος στην Αγία Νάπα, το βράδυ της 23ης Ιουνίου 2016, άρχισε σήμερα η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας -Αμμοχώστου.

Πολύ χρήσιμη η σύσταση του γραφείου διερεύνησης υποθέσεων σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Αβάσιμες είναι οι πληροφορίες εφημερίδας που αναφέρονται σε σχετικό δημοσίευμα περί τηλεφωνημάτων και εκπαιδεύσεων στο 100στάρι του υπόδικου Ουκρανού, αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Φυλακών.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 12 μηνών σε 39χρονο καθηγητή για σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης μαθήτριας του.

Η παραλιακή περιοχή από το Ακρωτήριο Αρναούτη μέχρι την Κοινότητα Πωμού, έχει εξεταστεί στα πλαίσια της Μελέτης για την προστασία και βελτίωση της ακτής της ευρύτερης παράκτιας περιοχής Κόλπου Χρυσοχούς, που εκπονήθηκε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο σε συνεργασία με το Τμήμα Δημοσίων Έργων. Αυτό αναφέρει ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Μάριος Δημητριάδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Πάφου της ΕΔΕΚ, Ηλία Μυριάνθους, για το θέμα της διάβρωσης των ακτών του διαμερίσματος.

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν στις 3 Φεβρουαρίου 2017 οι οδηγοί αστικών ταξί, σύμφωνα με ανακοίνωση της Παγκύπριας Επιτροπής Σωματείων Αστικών Ταξί.

Η Κύπρος το 1965 μέσα από ένα τουριστικό φιλμ

neolaianews 24 balla stylista

Twitter Feed

From dlvr.it
Αναστολή δίωξης του 54χρονου που κατηγορείται για παρενόχληση 12χρονης αδελφότεκνης του https://t.co/TVXf6iGGO6 https://t.co/RSfYfHScQE
From dlvr.it
Δήμαρχος Πάφου: Άλλοι προσέβαλαν το δικηγορικό σώμα https://t.co/VwEcx7TsUP https://t.co/aedYgvccCv
From dlvr.it
Ο ξανθός πειρασμός που ξετρελαίνει https://t.co/RjzchHEanw https://t.co/MJC5A3HRVb
Follow 24h.com.cy on Twitter

About Us