Στην εντατική μονάδα παρακολούθησης του “κρατικού” νοσοκομείου στην κατεχόμενη Λευκωσία νοσηλεύεται η σύζυγος του πρώην ηγέτη των Τ/κ, Ραούφ Ντενκτάς, Αϊντίν, λόγω αιμορραγίας του εντέρου.

Ο Δήμος Πάφου ανακοίνωσε πως με λύπη του διαπιστώνει ότι εργοληπτική εταιρεία, η οποία εκτελεί έργα υποδομής της Τοπικής Αρχής, δεν τηρεί τους όρους του συμβολαίου της, που σχετίζονται με τις εργασιακές σχέσεις.

Με τη φυλάκισή του ολοκληρώθηκε, όπως είχε σχεδιαστεί, το χρονικό του «προαναγγελθέντος θανάτου» του, με παραθεσμικό τρόπο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο τέως Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Ρίκκος Ερωτοκρίτου, λέγοντας ότι θα αποτανθεί σε άλλα δικαστήρια, εντός και εκτός Κύπρου.

Άρχισε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας η εκδίκαση της υπόθεσης της Έφης Ηροδότου, σε σχέση με το θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 17χρονος Αιμίλιος Ιωάννου, στις 27 Δεκεμβρίου του 2007, στη Λεμεσό.

Τη δέσμευση του βρετανικού Υπουργείου Άμυνας να διεξαγάγει ενδελεχή έρευνα των εσωτερικών αρχείων του για τον εντοπισμό πληροφοριών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν το έργο της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοούμενους (ΔΕΑ) στην Κύπρο, μετέφερε ο Υφυπουργός Άμυνας με αρμοδιότητα τις Ένοπλες Δυνάμεις Μάικ Πένινγκ.

Ειδική αναφορά στο φαινόμενο του δεκασμού και της διαφθοράς στην Κύπρο κάνει με τη σημερινή του απόφαση για επιβολή ποινής στους καταδικασθέντες της υπόθεσης του Ρ. Ερωτοκρίτου, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, σημειώνοντας ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για ένα φαινόμενο με ισχυρή παρουσία στη χώρα μας.

Αύξηση 11,64% σημείωσε τον Ιανουάριο ο πληθωρισμός στα κατεχόμενα, σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2016, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του “γραφείου προγραμματισμού”.

Σοβαρό παραμένει το πρόβλημα οδικής συμπεριφοράς των Κυπρίων, όπως αυτό καταγράφεται και μέσα από τις 136 καταγγελίες και παρατηρήσεις/προειδοποιήσεις που έγιναν χθες, στη Λεμεσό, σε διάστημα δέκα μόλις ωρών, στο πλαίσιο εκστρατείας της Τροχαίας Λεμεσού.

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 59χρονου και 39χρονου, οι οποίοι είχαν συλληφθεί χθες μετά τον εντοπισμό 7,500 μη εξουσιοδοτημένων ψηφιακών δίσκων (dvd) κινηματογραφικών ταινιών, σε υποστατικό κοινότητας της Επαρχίας Λεμεσού.

Μιάμιση περίπου ώρα αφότου μεταφέρθηκε στις Κεντρικές Φυλακές όπου και θα εκτίσει τη ποινή φυλάκισης 3,5 χρόνων που του επέβαλε το Μόνιμου Κακουργιοδικείο ο τέως Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου εξέδωσε ανακοίνωση.

neolaianews 24 balla stylista

Twitter Feed

From dlvr.it
Ποια είναι τα πρώτα πράγματα που προσέχουν επάνω μας οι αεροσυνοδοί και γιατί https://t.co/0hfPL5UyuQ https://t.co/1ruhUb18zW
From dlvr.it
Ο μακελάρης Μπρέιβικ έχασε τη δίκη για τις συνθήκες κράτησής του https://t.co/tahD0mlto8 https://t.co/QWZ7FWGnT1
From dlvr.it
Ν. Παπαδόπουλος: «Αυτό που συντελεστικέ τότε ήταν μια μεγάλη απάτη» (Βίντεο) https://t.co/pagDnLeRVt https://t.co/L5Jb6yaOHP
Follow 24h.com.cy on Twitter

About Us