«Μπούκαραν» σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λευκωσία – Παράνομες Ιπποδρομίες και κυνοδρομίες!

Written by  Feb 16, 2017 - 09:49

Μέλη της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία για παροχή στοιχημάτων κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας, διεξήγαγαν χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λευκωσία.

Έπειτα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι: «το εν λόγω πρακτορείο παρείχε στοίχημα για ιπποδρομίες και κυνοδρομίες χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή, καθώς επίσης και τυχερά παιχνίδια καζίνο σε απευθείας σύνδεση μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι το εν λόγω υποστατικό δεν είναι αδειούχο για παροχή στοιχήματος, ενώ δύο πρόσωπα (υπεύθυνος και υπάλληλος) οδηγήθηκαν στο ΤΑΕ Λευκωσίας για ανάκριση. Επίσης, έγινε έλεγχος των θαμώνων και εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα τα οποία εκκρεμούσαν εντάλματα προστίμου εναντίον τους. Ως τεκμήρια κατασχέθηκαν δύο παιγνιομηχανές, 15 τηλεοράσεις, 10 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, 11 οθόνες και διάφορα άλλα τεκμήρια».


Σε σχέση με την πιο πάνω υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός προσώπου το οποίο και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: 24h / ΚΥΠΕ